Trouwfotografie

“I don’t shoot what it looks like I shoot what it feels like.”

KELLY VAN DER POL • FOTOGRAAF

CONTACT ONS
Trouwfotografie

Een bruiloft is de mooiste dag van je leven, wordt vaak gezegd. Om deze dag echt onvergetelijk te maken wil je dit natuurlijk ook mooi vastgelegd hebben. Het moment van de voorbereidingen, de mooiste details, de eerste blik, het ja woord en alles eromheen. Ik help jullie daar graag bij.

Met oog voor detail, een beetje humor en heel veel echte momenten leg ik jullie bruiloft vast zodat jullie met veel plezier kunnen nagenieten van de liefde en alle geluksmomenten die jullie die dag hebben gehad.

Ik ben trouwfotograaf in Herpen, Oss en Brabant maar ik ben door het hele land inzetbaar en zelfs het buitenland is bespreekbaar. Mijn stijl kan je omschrijven als spontaan, natuurlijk en licht. Wanneer jullie hier van houden dan ben ik wellicht de juiste fotograaf voor jullie?

Vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvend pre-weddinggesprek, bij jullie thuis of digitaal. Kom ik graag naar jullie plannen en wensen luisteren. Ook wanneer de details nog niet helemaal duidelijk zijn ga ik graag met jullie in gesprek. Wellicht zou ik hierin nog wel wat advies kunnen geven? Ik leg jullie mijn werkwijze uit en vertel meer over de mogelijkheden van een album. Tijdens dit gesprek kunnen jullie ook ervaren of de klik er is en of ik de juiste fotograaf voor jullie dag ben.

Een aantal weken voor de bruiloft kom ik bij jullie langs om alle details en jullie wensen te bespreken. Op deze manier kan ik een draaiboek voor mezelf maken zodat we ook zeker weten dat we niks vergeten.

Bekijk de mogelijkheden

KELLY VAN DER POL   •   FOTOGRAAF

Kelly Van der Pol fotografie
Marielle & Roy
Lobke & Dennis
Jan & Suchittra
Nieke & Peter
Styled Shoot Fletcher Amersfoort
Bjorn & Melanie
Stefan & Lieke
Erik & Cathalina
Bruidsshoot Isaura
Flatlay fotografie
Myrthe & Karl
Joyce & Roy
Marco & Marco
Dennis & Shana-Carina
Krista & Bart
Marco & Ingrid