Over ons

Mijn naam is Kelly, ik ben 34 jaar en woon in Herpen, een klein dorpje in Brabant vlakbij Oss. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen een meisje van 12 en een jongen van 10. De interesse in fotografie is er bij mij altijd wel geweest, toen mijn dochter regelmatig model ging staan is mijn interesse in fotografie nog groter geworden en is mijn hobby iets groter geworden. Inmiddels beschik ik zelfs over een eigen studio aan huis die overigens zich op de begane grond bevind waardoor deze dus ook met een rolstoel toegankelijk is.

Photograph is the memory of our live

Tijdens een shoot doe ik mijn best om jou/jullie zo goed mogelijk op jullie gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren, ik neem hier dus ook graag de tijd voor. Mijn doel is om samen te gaan voor een prachtige blijvende herinnering waar je met veel trots op terug kunt kijken!

Je kunt bij mij terecht voor portret, familie, newborn / zwangerschap, portfolio/casting en bruidsfotografie. Heb je iets anders wat je graag gefotografeerd wil hebben? Neem dan zeker even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn info@kellyvanderpolfotografie.nl

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen. En graag tot ziens!

KELLY VAN DER POL •   FOTOGRAAF

Plan een fotoshoot