Het was even spannend of deze trouwdag door kon gaan i.v.m alle maatregelen voor corona maar gelukkig kon de bruiloft van Marco & Marco doorgaan op 04-07-2020. Ik neem jullie graag mee in hun dag door middel van een fotogalerij.

Marco & Marco ken ik van een eerdere shoot die ze bij mij deden in de studio. Na deze shoot wisten zij het zeker: jij moet onze bruiloft fotograferen. Even heb ik hier over getwijfeld omdat ik nog niet zo heel veel ervaring heb met bruidsfotografie maar ze stonden erop dat ik echt hun bruiloft zou fotograferen. En zo was het dan eindelijk zover op 4 juli 2020…

De dag begon met het voorbereiden in een prachtig B&B, gewoon relaxt beginnen en niet teveel stress, ik hou er van!

 

Nadat ze helemaal klaar waren hadden we even de tijd om wat foto’s te maken want bij een bruiloft horen natuurlijk ook mooie foto’s natuurlijk…

 

 

Koets

Toen we eenmaal weer terug waren bij de B&B kwam de familie aan en kwam ook het trouwvervoer aan rijden: een prachtige koets met twee paarden, 1 van de Marco’s zit namelijk in de paarden en hoe kan je dan beter vervoert worden dan met een koets?
Nadat er foto’s waren gemaakt met de familie was het tijd om te vertrekken richting Engelen waar de ceremonie plaats zou vinden op partyboot de Columbus.

En eindelijk was het zover de ceremonie… Bij aankomst stonden er al veel familieleden te wachten en toen eenmaal iedereen binnen was kon het echte werk beginnen!
Een ceremonie met prachtige momenten en een lach en een traan. Mooie woorden van de trouwambtenaar en van familie en vrienden.

 

 

     

 

    

Als de bruiloft er dan opzit dan is het natuurlijk tijd voor een toast en heerlijk eten met een bruidstaart na

Na de bruidstaart was het voor mij tijd om te gaan. De boot vertrok en Marco & Marco hebben nog tot in de late uurtjes door gefeest met de mensen die hun dierbaar zijn.
Marco & Marco bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen en heel veel geluk en liefde gewenst voor de toekomst.