Bedrijfsfotografie

Bedrijven

 

Naast Bruiloften ben ik ook inzetbaar voor bedrijfs / branding fotografie. Of je nu opzoek bent naar nieuwe content voor Linkedin, je website, social media of juist een hele marketing campagne wilt opzetten voor folders / promotie materiaal bij mij ben je aan het juiste adres! 

Mijn stijl is natuurlijk en licht wat een frisse uitstraling geeft, daarnaast vind ik het erg belangrijk om de juiste sfeer vast te leggen en zorg ik voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot.
Voor de start van de fotografie maken we samen een plan over de wensen, het doel van de campagne en hoe we dit vorm gaan geven.
Ik heb geen eigen studio dus ik fotografeer op locatie. Dit kan zijn bij je eigen bedrijf, buiten, maar ook is er een mogelijkheid om een daglichtstudio (er zijn mogelijkheden door heel Nederland) te huren, ideaal voor bijvoorbeeld branding shoots of  het creëren van een huiselijke sfeer. 
Hieronder is een kleine impressie te vinden van mijn portfolio en de prijzen die ik voor een aantal pakketten hanteer. Wil je een ander soort pakket? Of heb je specifieke wensen? Neem dan even contact met mij op voor vrijblijvend meer informatie of een offerte op maat.   

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen of meer informatie?