Leuk kennis te maken!

Kelly van der Pol fotografie

Mijn naam is Kelly, ik ben 35 jaar en woon in Herpen, een klein dorpje in Brabant vlakbij Oss. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen een dochter en een zoon. De interesse in fotografie is er bij mij altijd wel geweest, toen mijn dochter regelmatig model ging staan is mijn interesse in fotografie nog groter geworden en is mijn hobby uiteindelijk mijn bedrijf geworden.
Eerst ben ik begonnen met voornamelijk portret en model fotografie maar inmiddels ben ik helemaal weg van het fotograferen van bruiloften, dit is echt mijn passie!
Daarnaast doe ik nog steeds portret, familie en lifestyle fotoshoots in de buitenlucht of op een locatie zoals een daglichtstudio die ik dan huur.
Voor bedrijfsfotografie kan ik uiteraard ook op de locatie van het bedrijf komen, ik heb een mobiele studio die ik mee kan nemen met een witte en zwarte achtergrond.

Photograph is the memory of our live

Tijdens een shoot doe ik mijn best om jou/jullie zo goed mogelijk op jullie gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren, ik neem hier dus ook graag de tijd voor. Mijn doel is om samen te gaan voor een prachtige blijvende herinnering waar je met veel trots op terug kunt kijken!
Bij bruiloften hou ik van spontane momenten en voeg ik me graag tussen de mensen. Regelmatig krijg ik als terugkoppeling: “Wow we hebben helemaal niet in de gaten gehad dat jij er was!”

Lieve Kelly, Wij willen jou onwijs bedanken voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt! Wat een fijne communicatie, en dezelfde avond hadden we al een sneak preview gekregen! Elke keer krijgen we netjes een mailtje als er weer foto’s zijn toegevoegd. Je bent professioneel, en verstaat je vak.

Ashley & Stephan

Wat is Kelly toch een lieverd! Ze is super leuk/lief met kinderen en haar foto's zijn prachtig! Echt een aanrader!

Lisanne van de Haar

Wij hebben samen een geweldige dag gehad, en ze voldeed helemaal aan onze wensen, een fantastische fotograaf met heel veel gevoel voor mooie momenten, en ze heeft waanzinnige mooie foto s gemaakt. Een geweldige vrouw en echt een aanrader voor iedereen

Jan Rovers

Een hele leuke shoot gehad met Kelly. Met het herfstzonnetje in het mooie Ravenstein. Kelly heeft een fijne, rustige uitstraling en Tibbe voelde zich op zijn gemak. Er is ruimte voor eigen inbreng en Kelly neemt de tijd voor je. Mooie foto’s als eindresultaat!

Nienke Stribos

Top fotograaf!! Heel lief en geduldig met de kinderen. Hele toffe shoot buiten in het bos gehad met ongelooflijk mooie resultaten. Echt een aanrader 😍

Naomi

Goede en fijne fotograaf, multifunctioneel en denkt goed mee. Erg fijn contact en mooie resultaten.

M. Cuppens

Heel erg blij dat Kelly, onze bruidsreportage gemaakt heeft. Een op en top vakvrouw, die weet wat ze doet. Perfectionistisch en heeft oog voor de kleinste details. We hadden ons geen betere bruidsfotograaf als haar kunnen wensen.

Marco & Marco

Je kunt naast het fotograferen van bruiloften bij mij terecht voor o.a. portret, casting/portfolio, zakelijke en lifestyle fotografie. Dit doe ik in de buitenlucht of op locatie, ik heb geen studio meer. Indien gewenst kan ik deze wel huren (tegen een meerprijs)
Heb je iets anders wat je graag gefotografeerd wil hebben? Neem dan zeker even contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kelly van der Pol fotografie