Self Confidence

 Love yourself

Kelly van der Pol fotografie

Wij vrouwen zetten onszelf vaak op de laatste plaats. Daarnaast vinden we onszelf vaak niet leuk, goed of knap genoeg maar geloof me: jij mag er zijn, je moet het alleen nog zelf gaan inzien!
Door deze fotoshoot zul je ervaren dat ook jij er mag zijn en mag stralen. Samen gaan we aan de slag en gaan we zorgen dat je zelfvertrouwen gaat groeien en jij trots mag zijn op jezelf en wie je bent!
Zet alle twijfels aan de kant, luister niet naar dat stemmetje in je hoofd maar zet deze stap en kom uit je comfortzone samen met mij. Ongeacht leeftijd, lengte of gewicht; jij bent welkom om te stralen!

Be your own kind of beautiful & shine! 

Door de onzekerheden die ik had, ik was ooit meer dan 35 kg zwaarder en wilde niks liever dan mezelf wegstoppen, weet ik hoe jij je wellicht soms voelt maar weet ik ook wat zo’n shoot met je kan doen. Ik heb er zelf ooit eentje gedaan (zie mijn foto’s die hier aan de zijkant staan, met dank aan Studio MyObjective) om mezelf een cadeautje en deze boost te geven  en ik kan je zeggen: Ik raad het iedereen aan! 

De shoots vinden plaats in een daglicht studio die ik huur waar we verschillende mogelijkheden hebben of indien gewenst in een mooie hotelkamer (let op: kan een meerprijs worden) of bij je thuis.
Inmiddels heb ik een netwerk opgebouwd van diverse studio’s door heel Nederland waardoor er altijd wel eentje bij jou in de buurt zit! Eventueel is het ook mogelijk om vanuit je eigen huis of op een buiten locatie de shoot in te plannen. Wil je wat stoerders? Dan is er ook een mogelijkheid om uit te wijken naar een wat meer industriële fotoshoot locatie.
Jij bepaald middels een moodboard die je vooraf naar mij stuurt wat je graag uit wilt stralen en ik help je bij kledingadvies, poses en de juiste sfeer neer zetten. Je hoeft echt niet in lingerie (mag wel) om vol zelfvertrouwen op de foto te gaan het belangrijkste voor mij is dat jij je goed voelt want alleen dan straal je op de foto’s!
Ik bied verschillende pakketten aan (zie hieronder de tarieven) zodat er voor ieder een passend pakket is. Wil je liever in termijnen betalen? Die mogelijkheid bied ik je ook, neem daarvoor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
Of je nu voor een selfconfidence shoot gaat of voor de boudoir kant: ik leg je met veel liefde en passie vast en laat je stralen! 
Durf jij het aan om jezelf op 1 te zetten?

Kelly van der Pol fotografie
Kelly van der Pol fotografie

Self Confidence

Boudoir

Wil jij alvast een datum bij mij vastleggen of meer informatie?